Ферменти для м'ясного виробництва

🍗🍖На сьогоднішній день застосування ферментних препаратів активно розвивається в технології виробництва м'ясних продуктів і напівфабрикатів для поліпшення консистенції м'яса, стабілізації його структури і кольору, набуття специфічних властивостей в процесі технологічної обробки.
💠Наприклад, фермент Протеаза успішно застосовується для вирішення наступних завдань:
☑️ Підвищення сортності м'яса з 15% до 40% і отримання гідролізатів більш високої якості.
☑️ Прискорення теплової обробки за рахунок прискорення розпушення м'яса, що значно скорочує час процесу і енерговитрати на обробку.
☑️ Зменшення втрат ваги м'ясної продукції при тепловій обробці.
☑️ Виробництво консерв, де необхідно м'якшення і прискорене дозрівання.
☑️ Утримання вологи в м'ясі.
☑️ Виробництво м'ясних приправ, паст, соусів.
🔹Дозування ферменту Протеаза при виробництві м'ясопродуктів 0,005 ÷ 0,01% до маси продукту.
🛒Купити Протеазу та інші ферменти у виробника
+38 (067) 582 33 22
+38 (095) 582 33 22
+38 (098) 900 900 3
+38 (044) 499 88 01

Популярные сообщения из этого блога

Пектиназа - пектиновый фермент. Расщепление пектинов, разжижение сырья и осветление соков и вина.

Улучшение качества теста при производстве кондитерских изделий

Альфа-амилаза | Амилосубтилин - Расщепление (гидролиз) крахмала. Йодная ...